Doe niet zo moeilijk – en nog 20 notes to self

Wil je graag een leuker en simpeler leven, productiever zijn, lekkerder in je vel zitten, beter slapen en meer van jezelf houden?

Dan is dit e-book voor jou. In dit boek vind je 21 hoofdstukken met praktische tips, recepten en inzichten om meer uit je leven te halen.

Dit boek is een verzameling van een heleboel kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan uit boeken, lezingen, podcasts, blogs en de praktijk. Dat deel ik nu allemaal met jou.


Haal meer uit je leven – 21 praktische tips, inzichten en recepten

Notes to self zijn dingen die je eigenlijk wel weet, maar je nog een keer tegen jezelf zegt om het niet te vergeten. Dingen zoals ‘doe niet zo moeilijk’ of ‘je bent goed genoeg’. Om ze nooit meer te vergeten, heb ik ze opgeschreven in dit boek.

Iedere note to self is gerelateerd aan een praktische tip, recept of persoonlijk verhaal op het gebied van voeding, beweging, mindset en leefstijl. Eigenlijk alles voor een leuker en simpeler leven. Daar kun je overigens mee doen wat je wilt, ik verplicht je tot niks.

Wat heb je geleerd na het lezen van dit boek?

  • Hoe jij met 1 simpele tip vandaag nog een leuker leven krijgt;
  • Praktische oefeningen om meer van jezelf te leren houden;
  • Wat een gezonde manier is om met voeding om te gaan;
  • Hoe je veel meer uit je dag kunt halen;
  • Slimme hacks voor een goede nachtrust;

… en nog veel meer!

Het boek is vooral bedoeld om je te inspireren en je eigen weg te zoeken in de jungle van gezonde voeding, sport en leefstijl.

Ben je er klaar voor?


ebook mini inkijk