Doe niet zo moeilijk – en nog 20 notes to self

Wil je graag een leuker, simpeler en bewuster leven?

Dan zit je hier goed. In dit boek vind je namelijk 21 hoofdstukken met steeds een note to self. Zoals het woord al zegt: notities aan mezelf met praktische tips, recepten en inzichten die mijn leven hebben veranderd.

Dit boek is een verzameling van een heleboel kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan uit boeken, lezingen, podcasts, blogs en de praktijk. Dat deel ik nu met jou in dit boek.


Waarom zou je dit willen lezen?

Notes to self zijn dingen die je eigenlijk wel weet, maar je nog een keer tegen jezelf zegt om het niet te vergeten. Dingen zoals ‘doe niet zo moeilijk’ of ‘je bent goed genoeg’. Ik vergeet dat nog wel eens door alle drukte van het dagelijks leven.

Iedere note to self is gerelateerd aan een praktische tip, recept of persoonlijk verhaal op het gebied van voeding, beweging, mindset en leefstijl. Eigenlijk alles voor een leuker, simpeler en bewuster leven. Daar kun je overigens mee doen wat je wilt, ik verplicht je tot niks.

Wat heb je geleerd na het lezen van dit boek?

  • Hoe jij met 1 simpele tip vandaag nog een leuker leven krijgt;
  • Praktische tips om meer van jezelf te leren houden;
  • Wat een goede manier is om met voeding om te gaan;
  • Hoe je veel meer uit je dag kunt halen;
  • Slimme hacks voor een goede nachtrust;

… en nog veel meer!

Ik schrijf het aan mezelf, maar ook aan jou. Het is bedoeld om je te inspireren en je eigen weg te zoeken in de jungle van gezonde voeding, sport en leefstijl.

Ben je er klaar voor?


ebook mini inkijk